TEAMBUILDING en VERMAAK

Collectief Jansen van Velden biedt een drietal spannende en ontspannende producten aan ‘ter leeringh ende vermaeck’. U heeft een doel voor u en uw medewerkers, uw gasten of cliënten. Wij kunnen naar u toekomen ‘op eigen terrein’ of verzorgen desgewenst ook locatie, eten en drinken. We werken samen met locatieverstrekkers en de beste cateraar van Rotterdam en wijde omstreken. In alle gevallen zorgen we dat u en uw gasten een geslaagd samenzijn beleven. Lees de korte sfeerverhalen en bepaal uw keuze.

 

Wij bieden aan:

 

‘JA ZUSTER, NEE ZUSTER’

Zorgaanbieders in de meest ruime zin van het woord: dit is uw programma zowel voor medewerkers als voor cliënten. Herkenbaar en supergezellig. In twee of drie blokken van elk dertig minuten brengen wij overbekend repertoire uit de laatste honderd jaar. Voornamelijk Nederlandstalig. Ontroerende, vrolijke, ondeugende, grappige en feestelijke liedjes. Met tussendoor grappen en grollen uit de dagelijkse praktijk van de zorg. Deze show is een enorme peppil! Het enige medicijn dat met een borreltje ingenomen mag worden.

Duur: twee (of drie) keer dertig minuten
Cast: twee personen plus technicus
Prijs: 450,00 euro voor twee sets, 550,00 euro voor drie sets (exclusief btw en geluidsinstallatie)

 

‘SPEEL EN WIN’

De avontuurlijke mix van ‘wie is de mol’, ‘ik hou van Holland’, ‘expeditie Robinson’ en ‘triviant’. Behendigheid, creativiteit, strategie, gezonde porties humor, slimheid en… achterdocht. Want in ieder team zit een saboteur! Daar kun je je van ontdoen maar je kunt ook een tweede of zelfs derde binnenhalen! Slijp de messen en het verstand: het gaat om lekkere prijzen en eeuwige roem. En natuurlijk om de gulle lach! ‘Speel en win’ is uitstekend te combineren met ontbijt, lunch, high tea en diner. Minimale besteding: 15 personen.

Duur: drie uur
Cast: minimaal twee spelleiders
Prijs: 40,00 euro per persoon (exclusief btw, locatie, eten & drinken)

 

‘VLOER ZOEKT JOU’

Niets zo veranderlijk als het weer en de mens. Toch hebben juist mensen regelmatig moeite met veranderingen. ‘Het ging toch prima zo’ en ‘Ze hebben weer eens iets nieuws bedacht; wij moeten er maar mee dealen’. Maar veranderingen zijn vaak noodzakelijk. Door nieuwe technologieën, nieuwe wetenschappelijke inzichten en omgangsvormen, nieuwe vraag cliënten. Wij helpen u in het omgaan met veranderingen. En gaan met u de uitdaging aan en de vloer op, aan de hand van cases uit de praktijk en de doelstelling van de verandering improviseren. Leerzaam en hartstikke leuk. Want dat het bij tijd en wijlen hilarisch wordt, staat vast. Ook ‘Vloer zoekt jou’ is uitstekend te combineren met ontbijt, lunch, high tea en diner. Minimale besteding: 15 personen.

Duur: drie uur
Cast: twee regisseurs/spelleiders
Prijs: 50,00 euro per persoon (exclusief btw, locatie, eten & drinken. Inclusief intakegesprek)