DINERSHOWS en THEMAFEESTEN

Collectief Jansen van Velden biedt een viertal feestelijke dinershows en themafeesten aan. U kunt alles aan ons uitbesteden: ook locatie, eten en drinken. We werken samen met diverse locatieverstrekkers en de beste cateraar van Rotterdam en omstreken. Wij zorgen dat u en uw gasten een geslaagde avond beleven.
Heeft u al veel zelf geregeld en zoekt u nog professionele gangmakers: wij kunnen dat voor u invullen. Lees de sfeerverhalen en bepaal uw keuze.

 

Wij bieden aan:

 

‘BONTE AVOND’

100% feest van Nederlandse bodem. U wordt ontvangen met Oranjebitter. HKH Prinses Beatrix houdt een humoristische troonrede welke helemaal over uw organisatie en uw gasten gaat.
Vervolgens wordt u getrakteerd op de beste nummer 1-hits aller tijden, een quiz, mini Willem Ruis-show, lintjes en prijzen. En vanzelfsprekend onbeperkt eten en drinken. Uitbundige uitdossing (Koningsdag, WK voetbal) verhoogt de feestvreugde.

Duur: avondvullend (vier uur, tijden zelf te bepalen) inclusief diner (ook verkorte lunchversie)
Cast: twee personen plus technicus/deejay
Prijs: 875,00 euro (exclusief btw, geluidsinstallatie, locatie, eten en drinken)

 

‘PARADIJSVOGELS’

Een schitterend diner-spectacle. U komt zintuigen tekort. Een show boordevol bijzondere mensen.
Een opwindende mix van zang, dans, muziek, variété, eten en drinken. Ultieme totaalbeleving voor iedereen die alles al beleefd, gezien, gehoord en geproefd meent te hebben. Meertalig dus zeer geschikt voor internationale gezelschappen. Ga op zoek naar de Paradijsvogel in uzelf, kom feestelijk gekleed. Want ieder mens is gelijk maar gelukkig niet hetzelfde!

Duur: vier uur (avondvullend, tijden zelf te bepalen) inclusief diner (ook verkorte lunchversie)
Cast: zes personen plus technicus/deejay
Prijs: 1.875,00 euro (exclusief btw, geluidsinstallatie, locatie, eten en drinken)

 

‘JUBILEUMSHOW’

Jubileren uw bedrijf, organisatie of werknemers? Dan is deze show een fijn cadeau! Samen met u inventariseren we informatie en anekdotes. Deze verwerken wij vervolgens in de show zodat een mooi feest der herkenning ontstaat. Voor elk wat wils. Een selectie uit de top 2000 aller tijden en een verlanglijstje verzoeknummers van u. Stilzitten is geen optie. Een feest dat zorgvuldig met u tot stand komt.

Duur: vier uur (avondvullend, tijden zelf te bepalen) inclusief diner (ook verkorte lunchversie)
Cast: drie personen plus technicus/deejay
Prijs: 1.075,00 euro (exclusief btw, geluidsinstallatie, locatie, eten en drinken)

 

‘JAKKES, ALWEER KERST!’

Ebenezer SCROOGE blikt terug op 2014 en vooruit op het nieuwe jaar 2015 met een conference. Wat een mopperkont, wat een vrek. En dat in de feestmaand. Dan verschijnt de reddende engel Rebecca.
Zij schakelt alles en iedereen (jazeker, ook u) in om het tij te keren.
‘Jakkes, alweer Kerst’ is een Kerst-sprookje geschikt voor jong en oud. Vrolijk, warm, ontroerend, feestelijk en erg grappig. Verwen uzelf, uw gezin, collega’s, familie en vrienden. Komt allen tezamen…

Duur: vier uur (avondvullend, tijden zelf te bepalen) inclusief diner (ook verkorte lunchversie)
Cast: vier personen plus technicus/deejay
Prijs: 1.275,00 euro (exclusief btw, geluidsinstallatie, locatie, eten en drinken)