ACTS en SPECIALS

Collectief Jansen van Velden biedt een aantal professionals aan. Mensen die zorgen dat uw evenement op rolletjes loopt, bepaalde onderdelen een sprankelend elan geven. U kunt veel aan ons uitbesteden. Wij zorgen dat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten. Of u heeft al veel zelf geregeld en zoekt nog professionele gangmakers. Dan heeft u die bij deze gevonden! Lees de korte beschrijvingen en bepaal uw keuze.

 

Wij bieden aan:

 

‘MC’

Ofwel een Master of Ceremonie. Onmisbaar op elk evenement. Hij denkt aan alles, regelt alles, ontzorgt. Voorafgaand aan het evenement worden alle grote zaken en details zorgvuldig met u doorgenomen. Van welkom tot en met afscheid: alles gebeurt efficiënt, hartelijk en enthousiast. Onze MC is een gastheer in hart en nieren. Op zakelijke evenementen en op die in de privésfeer. Denk hierbij ook aan uitvaarten en huwelijken.

Duur: variabel
Prijs: afhankelijk van de opdracht. Vanaf 250,00 euro (inclusief voorwerk, exclusief btw)

 

‘CONFERENCIER/ENTERTAINER’

Een goede conference op een evenement is als verse slagroom op de taart. Een conferencier verhaalt verleden, heden en toekomst van een organisatie, producten, processen en uiteraard personen. Op een sportieve wijze, nooit ten koste van, maar altijd met een kwinkslag, een knipoog en een gulle lach. In nauw overleg met u wordt informatie verzameld en het personage van de conferencier bepaald. Dan wordt de conference geschreven en uiteindelijk gepresenteerd. Een conferencier is circa 25 minuten present. Een entertainer het gehele evenement. De laatste verzorgt naast de conference alle aan- en afkondigingen, vermaakt de gasten met grappen & grollen en liedjes. Spits en beschaafd.

Duur: vijfentwintig minuten (conferencier), avondvullend (entertainer)
Prijs: 350,00 euro (conferencier), 550,00 euro (entertainer. Beide inclusief voorbereiding en tekst, exclusief btw)

 

‘GASTSPREKER/PRESENTATOR’

Praten kan bijna iedereen. Spreken is een vak. Een evenement presenteren of een speech houden doet menigeen op voorhand het zweet al uitbreken. U kunt voor een van onze professionele presentatoren kiezen. Gepokt en gemazeld in het vak van spreken, uitstekende dictie en verstaanbaarheid. Ze zijn vindingrijk en kunnen goed improviseren. En dat is fijn wanneer een evenement niet volledig lijkt te gaan zoals u het zich had gewenst (techniek bijvoorbeeld). Een gastspreker is maximaal 1 uur present. Een presentator het gehele evenement.

Duur: variabel
Prijs: afhankelijk van de opdracht. Minimaal 350,00 euro (inclusief voorwerk, exclusief btw)

Gooi de knuppel eens in het hoenderhok!
Seminars, branchebijeenkomsten, jaarvergaderingen enzovoort: ze zijn vaak serieus en worden daarom als wat saai ervaren. U kunt daar verandering in aanbrengen door naast uw eigen boodschap een zogenoemde ‘fakespeech’ te integreren. Een betoog dat serieus begint, steeds ongeloofwaardiger wordt en oerkomisch eindigt. Een hele subtiele en zorgvuldig samengestelde practical joke. Tijdens hapjes & drankjes achteraf zal dat zeker worden gememoreerd.

Duur: dertig minuten
Prijs: 450,00 euro (inclusief voorbereiding en teksten, exclusief btw)

 

‘ACTEUR’

Heeft u een professioneel acteur (m/v) of meerdere nodig? Voor uw evenement, bedrijfsfilm, training of een beurs? Of juist alleen een stem? Wij kunnen het voor u regelen. Vakbekwaam, betrouwbaar, enthousiast en betaalbaar.

Duur: variabel
Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de opdracht